Covid19

Poglejte si resnični prispevek RTV in POP TV v boju zoper koronavirus?

V Sloveniji v nečem moramo biti prvi. A smo prvi žal pri okužbah s koronavirusom. Bolnišnice pokajo po šivih, okuženih je vse več.

To je resnični prispevek RTV in POP TV v boju zoper koronavirus?

 

Danes lahko spremljamo kako polna samohvale, voditeljica Tarče Erika Žnidaršič razlaga kako znajo na RTV stopiti skupaj, da bi lahko šli naprej. Včeraj so tako na RTV, kot POP TV skupaj zavrteli oddajo, da bi ljudi prepričali, da se je potrebno cepiti in upoštevati ukrepe. Kakšno sprenevedanje!

Ravno RTV Slovenija je tista televizija, (skupaj z POP TV) ni ravno kakšen vzgled dostojnosti, glede objav prispevkov o preprečevanju širjenja koronavirusa. Prav na tej televiziji smo videli vsemogoče. Od spodbujanja protestov, v času epidemije, do neumnosti, ki so jih kvasili “kvazi” strokovnjaki, do intervjujev zakaj se NE cepit in podobno. Nič čudnega, da so pri ljudeh ustvarjali negativno klimo in dvom. V spodnjem filmu je v dveh minutah prikazan le del “bede” nacionalne televizije. Tako na RTV preprečujejo širjenje koronavirusa?

Najbolj hinavsko od vsega pa je bilo, da se ljudje ne cepijo in ne upoštevajo ukrepov se upirajo PCT pogoju, ker ne zaupajo vladi. Za to nezaupanje pa sta največja krivca kar medija, ki sta oddajo pripravila. Številke povedo vse.

Skupna oddaja RTV in POP TV je tako le pesek v oči zaskrbljenosti obeh televizijskih hiš zaradi širjenja koronavirusa?  Tudi gosti so bili temu primerni. Vsi vemo, da ima Čeferin čez vlado in njenim načinom obvladovanja širjenja virusa veliko pripomb, potem pa mrtvo hladno v kamere prizna, kako so morali biti nogometaši, če so želeli igrati zaprti v svoje mehurčke in se testirati.

RTV in POP TV, ljudje vam bodo verjeli, ko bo zaradi vas res kakšen napredek v boju zoper smrtonosni koronavirus. Nič prej!

P.M.

(grafi: Vlada RS, video: Nova24TV, vir: politeia.si.)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button