Politika

(PISMO BRALCA) Ivan Gale vzel podkupnino!

Gale vzel podkupnino! In se veselo podpisal na potrdilo, skoraj tako, kot bi vzel službeni PC na reverz…

Res moraš biti intelektualno podhranjen, da vzameš podkupnino in se podpišeš pod potrdilo!?

Ob tem ostaja odprto vprašanje: Kolikokrat je kaviar levičar Ivan Gale pobasal po 6.000 € v žep?

Ujet s ‘spuščenimi hlačami’ se v poniževanju zdrave pameti brani z abotnosti v pogojniku kot: »Dopuščam možnost, da je bil kak vdor v informacijski sistem, ampak v moji e-bazi teh sporočil ni. Gotovo pa mislim, da ne tudi v bazi na zavodu ali na NPU-ju«. Seveda teh ‘sporočil’ ni v njegovi bazi, saj so potrdila! o prejemu podkupnine v bazi dajalca podkupnine, kajti le kronani osel bi sam izdelal potrdilo za prevzem podkupnine!

Kako prav so imeli tisti, ki so trdili, da bo pro/udbovska sodrga globoke države Ivana Galeta izkoristila in izpljunila.

Slednje potrjuje dejstvo, da so vsi dominantni mediji – mimo običajnega molka – tik tak povzeli ugotovitve raziskovalnega novinarja g. Bojana Požarja in še v istem dnevu razbobnali novico dneva, da je Ivana Gale vzel podkupnino. Kako prikladno, da se popolni fiasko intelektualno podhranjenega klovna Korlna in zblojene opozicije združene v KULcu malo odmakne od oči javnosti!

[su_box title=”Levičarji še tako trudijo…” box_color=”#c50e20″]Če se zblojeni levičarji še tako trudijo ne morejo skriti pečata njim lastne politikantske norosti negativne socialistične selekcije, ki jo predstavljajo častilci med/povojnih zločinskih klavcev politikantska kaviar levičarka tov. Tanja Fajon, samovšečna tov. Alenka Bratušek, osameli lunatik tov. Luka Mesec in Serpatinškov klovn tov. Marjan Šarec…[/su_box]

Ivan Gale pač nima te sreče kot spolni predator Igor Pribac, ki so ga pro/udbovski mediji vzeli v zaščito in o njegovih seksualnih eskapadah nad nebogljenimi študentkami praktično molčijo kot grob!

Še enkrat toliko se je pokazalo, da kdor drugemu koplje jamo, sam pade vanjo, edino kar velja, je to pot kategorija Časa na hitro opravila z Galetom, ki je dosmrtno javno zapečaten, da je vzel podkupnino, da je skorumpiran!

Tako kot je dosmrtno zapečaten predsednik Računskega sodišča Tomaž Vesel, trenutno medijsko taktično povsem umaknjen v kot, kjer si liže rane trdega pristanka iz oblastnih višin, vse po tistem, ko je imel predhodno po več intervjujev na dan, kjer je kot profesionalni športnik razlagal pravila njegovega novega športa v popoldanskem ‘kasiranju fifinega’ denarja, kar je koruptivna in/oz. nezdružljiva dejavnost vs. pozicija predsednika Računskega sodišča, kar vse je uradno: Člani računskega sodišča … ne smejo opravljati nobenih drugih pridobitnih dejavnosti z izjemo izobraževalnih. V zameno so uvrščeni v najvišje plačilne razrede.« Komentar 151. člena Ustave Republike Slovenije, 2019, avtor Jorg. K. Petrovič!

Ivan Gale, Igor Pribac, Tomaž Vesel, vsak s svojim nahrbtnikom, vsak po svoje kreira in kroji Resnico, vsi pa v principu lažejo in se ne zavedajo, da je Resnica tista, ki je trajna, laž pa tista, ki ji je rok trajanja omejen…

Morebiti sem spregledal, vendar ne vem za primer, kjer bi kakšen pro/udbovski oblastni delinkvent priznal lastne sporne rabote in se zanje iskreno opravičil ter prevzel odgovornost, ki mu jo posledično nalaga Zakon!?

Imenovana trojica in z njimi kompatibilni lažnivci, vsi produkt negativne selekcije komunističnega režima, se ne zavedajo dejstva, da je največja napaka, ko vedo, da so storili napako, ki je dokazljiva, oni pa vztrajno lažejo!? Nekje sem prebral, da so tovrstni privilegiranci pro/udbovskega režima, odprte glave le, ko zehajo, posledično velja, da lažnivce ne skrbi za izrečeno laž, pač pa prikrita RESNICA!

 

Franc Trunk, Portorož

2 Comments

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button