Politika

Pavle Rupar: “Čas je za ulico, a v podporo vladi Janeza Janše”

Točno tako!! Če si upajo levičarji in privilegirani brezdelneži, ki molzejo naš denar in se redijo brez dela ali kakršne koli ustvarjalnosti vsak teden napenjati mišice, ki jih ni in se iti revolucijo po ljubljanskih ulicah je čas, da tudi tisti, ki smo hvaležni za dobro vodenje države, ki delamo in ustvarjamo in pošteno zaslužimo pa tudi upokojenci, ki so hvaležni potezam vlade pokažemo , da Janša ni sam, da vlada ni sama in da tista zblojena »proletarka« horda ne more več ustrahovati nikogar v tej državi!!

 

Še več: kdo bi razumel nahujskane in nevarne lenuhe in levičarje, ki so tako, kot vsi delavni ljudje pa tudi zasluženo upokojeni, dobili enake dodatke za Covid 19, enako vsoto k pokojninam, se jim le te enako višajo, kot drugim, kdo bi razumel tajkune v sindikatih, ki nasprotujejo povišanju plač, kdo sploh še razume, kaj ,razen oblasti, še hočejo! Ničesar, kar očitajo Janši in vladi ne drži, je laž in ravno to je temelj njihovega delovanje! Laži, laži, laži.. Nekdo bo slej kot prej verjel.. In potem udari, tepi, ubij.. Njihova politika ni težko razumljiva! Želijo le oblast in samo še več kraj, še več Veselov, Židanov, Fajonk, Zidarjev, Černigojev.. In pokvarjenih novinarjev, plačanih in prostituiranih, lažnivih ampak močnih!!

 

Čas je…

Čas je, da jim povemo, da jim oblast ta trenutek ne pripada! Da so svoje zavozili, tako kot so zavozili državo vedno, kadar so vladali! Redili so se le posamezni privilegirani, kradli od Teš 6 do bank, prali denar in podpirali teroriste!! In da je edino kar lahko počnejo da molčijo! Morali bi jim vzeti vsak privilegij, odvzeti vse dodatke in prednosti, ki jih pošteni ljudje nimamo!! Čas je za ulico! Našo ulico!!

Pavel Rupar (Foto: STA)

A mimo ukrepov in zakonov mi ne bomo šli! Spoštovanje zakonov in sistema, ki smo ga gradili lahko ojačamo samo, če se bomo držali pravil!! To so temeljne vrednote, ki jih levičarji nimajo! Zatorej naš shod ne bo neprijavljen, ne bo nezakonit in bo po predpisih, če bo epidemija še trajala! To se mora zgoditi pred predsedovanjem EU, naj Evropa in svet vidita, da lažnivci na levici niso edini v tej državi! Da smo tu v mnogokratnem številu in v sedemdesetih procentih tisti, ki gradimo! Ki želimo tako vlado, ob kateri so vidni rezultati, napredek in razvoj! Od katere ima ves narod korist , ne le privilegirani komunisti! Vlado, ki se bori proti lažen novinarjem, trošenju našega denarja za brezdelneže.. Naj Evropa ob našem shodu, ki bo hkrati protest zoper lažnive medije, za ukinitev prisilnega plačevanja RTV , proti levičarjem, ki skačejo v prazne bazene tudi ljudstvo spozna, da držimo skupaj, da spoštujemo zakone in da se upiramo lažem, rojenim med levičarji v Sloveniji ali kjerkoli!!

Shod bo tudi naš pozdrav vsej Evropi od začetku predsedovanja EU  in iskrena želja, da bo to predsedovanje najboljše v zgodovini EU! Janša in vlada to zmoreta!!  MI ZMOREMO!!

Čakamo klic na shod

Zato pričakujte klic na Shod v podporo vladi R SLO in v podporo predsedniku! Klic in vabilo na zbor domoljubnih, poštenih in pridnih državljanov, ki smo hvaležni vladajočim in ki se bomo odločno uprli levičarskim hordam, razgrajačem, sesalcem proračunskega denarja in uničevanja ter rušenja demokracije in naše Domovine!!

Jasno jim sporočamo, da volitev pred iztekom mandata NE BO!! Naj se še tako penijo, hrulijo in hujskajo, PREDČASNIH VOLITEV NE SME BITI IN JIH NE BO!! Odštevajmo dni do shoda, prosimo vse, da se pripravljate, organizirate prevoze in pripravite ljudi k udeležbi! Ampak ne po fb, ne po drugih omrežjih, ne za mizo in iz postelje pač pa DA BODO PRISOTNI NA ZBOROVANJU, kjerkoli in kadarkoli že bo! Pripravite se, kot da bo to kmalu a ne pred preklicem epidemije in mimo zakonov! KRAJ IN DATUM BOMO SPOROČILI VSAJ EN TEDEN PREJ!! Shod bo na najvišjem kulturnem nivoju, pričakujemo vas z zastavami Slovenije in Evropske unije, v narodnih nošah, vesele in razpoložene! Upam, da bodo takrat zvonili vsi zvonovi slovenskih cerkva!!

Naj se pokažejo druge vrednote v primerjavi s temi, ki jih gledamo vsak teden v Ljubljani!

Gremo Slovenija, podprimo dobro delo vlade!

Pavle Rupar

eMaribor

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button