Slovenija

Ostareli Jonas nedorasel vodenju kviza? Žaljivo do Žana Mahniča!

Planet TV očitno nima srečna roke pri izbiri voditeljev, ali pa mu “levi” kader dela nemalo problemov. Tokrat je v kvizovski oddaji, ki s politiko nima nobene veze Jonas vanjo umestil kar državnega sekretarja vlade Žana Mahniča.

Jonas v zabavni oddaji žaljivo na Žana Mahniča

Večkrat se zgodi, da televizije nimajo srečne roke pri izbiri (levih) voditeljev. Problem televizije Planet TV je prav tak. Ostareli in negledljivi Slavko Bobovnik, ki se v kvizovski oddaji Milijonar ni najbolje znašel, je bil uspešno zamenjan z bolj sprejemljivim Juretom Godlerjem. Ali ista usoda čaka tudi Jonasa, ki se “trudi” v podobni kvizovski oddaji Piramida sreče?

Jonas je zagotovo prekaljeni TV voditelj, a daleč od tega, kar je nekoč bil. V novi kvizovski oddaji Piramida sreče pa je popolnoma spremenjen. Trese se mu glas, pri besedah se mu zatika, besede izgovarja nepovezano ipd. Kot bi bil pod vplivom kakšnih tekočih ali manj tekočih substanc? A, kot da to ni dovolj je v kvizovski oddaji, ki naj bi bila razvedrilna ukrepe vlade zoper koronavirus označil za “koronsko sranje,”  gledalce je najbolj zbodlo v oči, da je v svoje namere, ki s s samim kvizom nimajo nobene veze vpletel tudi državnega sekretarja pri predsedniku vlade in nekdanjega poslanca SDS Žana Mahniča. Tekmovalki je Jonas razlagal pravila igre in ji zabičal, da mora biti ob odgovorih na vprašanja tiho, ker drugače bo diskvalificirana in bo za kazen morala nepremično gledati sliko Žana Mahniča. Tudi tekmovalka je posmehljivo rekla, raje ne in da bo ostala tiho.

Tako norčevanje iz državnega sekretarja vlade v kvizovski oddaji je nedopustno in žaljivo še posebej zato, ker to z zabavno oddajo nima nobene veze.  Jonas je bil včasih res šaljiv in privlačen, danes pa res ni prav nič od tega.

vir: e-maribor

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button