Slovenija

Organizator protestov Stevanović izgubil službo zaradi popivanja in streljanja!

Danes bodo v Ljubljani ponovno potekali anticepilski protesti pod organizacijsko taktirko kranjskega mestnega svetnika Zorana Stevanovića. Ta si na tak način predvsem nabira volilne glasove – s svojo stranko Resni.ca ima namreč visokoleteče politične ambicije, do položaja pa se je pripravljen prebiti za vsako ceno, tudi za ceno zdravja ljudi in tega, da se protest morda tudi danes spreobrne v nasilnega. Smo pa ponovno prejeli informacije o njegovih grehih, ki so še iz policijskih časov. Stevanović naj bi popival in streljal na železniški postaji v Ljubljani, očitno pa drži tudi podatek o zavarovalniški goljufiji. 

 

Streljanje in popivanje policistov enote Železniške policijske postaje v Ljubljani s konca novembra dobiva epilog. Posebna preiskovalna skupina je sprožila trinajst disciplinskih postopkov, osem predlogov sodniku za prekrške in dve kazenski ovadbi – tako je portal 24ur pisal leta 2001, torej pred dvajsetimi leti. Zoper štiri policiste so odgovorni takoj uvedli disciplinski postopek in suspenz, šest policistov, ki so v lokalu na železniški postaji kršili javni red in mir, pa so predali v obravnavo sodniku za prekrške. Dva policista sta bila zaradi streljanja osumljena storitve kaznivega dejanja povzročitve splošne nevarnosti, zato so zoper njiju podali kazensko ovadbo.

 

Pred nekaj dnevi smo poročali o informacijah, ki smo jih prejeli v uredništvo, in sicer o tem, da naj bi bil Zoran Stevanović pred leti odpuščen iz Policije. Ustanovitelj stranke Resni.ca in organizator anticepilskih protestov naj bi namreč streljal med delovnim časom in to celo v pisarni na policijski postaji. Ko smo na PU Kranj spraševali o tem, so odgovorili, da pri njih niso obravnavali primera, v katerem bi policist streljal v svoji pisarni. V Ljubljani glede tega niso posredovali nobenih informacij. So nas pa sedaj usmerili na dogodke izpred dvajsetih let, med policaji, ki so popivali in streljali na železniški postaji v Ljubljani, naj bi bil prav Stevanović.

 

 

Stevanović naj bi fingiral karambol v Mostah pri Žirovnici
Potem pa smo ponovno dobili še natančnejšo informacijo o tem dejanju – Stevanović naj bi fingiral trčenje v Mostah pri Žirovnici, celo izvedenec prometne stroke je takrat potrdil, da ni mogoče, da bi prišlo do trčenja na tak način, kot je trdil sedanji kranjski mestni svetnik. Zadevo bomo še nadalje raziskali.

Sara Kovač

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button