Slovenija

Odlazkovi rablji (Necenzurirano) so se lotili nove poslanke s ponarejenimi zapisi!

Odlazkov portal Necenzurirano je takoj po nastopu funkcije nove poslanke SDS Karmen Kozmus Ferjan izvedel skrajno podel napad na njeno osebnost in sicer s seciranja pomočjo njenega diplomskega dela. Kot se je izkazalo, so uporabili ponarejene zapise in anonimnega “komentatorja”. S tem niso skrajno ponižali le odlične študentke teologije in zgodovine, ki je diplomirala z oceno 10, temveč sami sebe. Kot že ničkolikokrat do sedaj, so izpadli neverodostojni in nevredni predstavniki svojega poklica.

 

Karmen Kozmus Ferjan ima 2 diplomi, “Politično delovanje Janeza Janše od leta 1988 do leta 1992″ in “Kazniva dejanja proti cerkvenim oblastem (ZCP, kan. 1370) v slovenskih medijih”. Mentor njenega diplomskega dela “Politično delovanje Janeza Janše od leta 1988 do leta 1992” je bil dr. Darko Friš, predsednik komisije pa dr. Matjaž Klemenčič, mednarodno priznani zgodovinar, ki je izrazito levih političnih nazorov. Predsednik komisije na zagovoru diplome “Kazniva dejanja proti cerkvenim oblastem (ZCP, kan. 1370) v slovenskih medijih” je bil msgr. dr. Maksimilijan Matjaž, aktualni celjski škof. Na obeh zagovorih so vsi 3 člani, dolgoletni profesorji in doktorji znanosti, vsako diplomsko delo soglasno ocenili z 10. Skupno povprečje na dvopredmetnem programu (zgodovina in teologija) je bilo nad 9.

 

Ponaredili so originalni zapis diplome – gre za kaznivo dejanje


Za diskreditacijo Kozmus Ferjanove in napad na stranko SDS je trojica portala Necenzurirano – Primož CirmanVesna Vuković in Tomaž Modic – šla celo tako daleč, da so ponaredili originalni zapis v njenem diplomskem delu, kar je očitno kaznivo dejanje. Kako so prirejali dejstva za namene politične diskvalifikacije, si lahko ogledate na konkretnih primerih. Pri tem so Kozmus Ferjanovo obtožili pisanja navedb brez opomb, slovničnih napak ter propagandističnega pisanja. Da ostalih nizkotnih izrazov ne omenjamo.

  

 

V bran Kozmus Ferjani so stopili celo nekateri iz levega političnega pola, med njimi tudi nekdanji poslanec SD Jan Škoberne, Mimogrede. Napadi na Jureta Ferjana in Karmen Ferjan Kozmus so žalostni, neprimerni, nepotrebni, otročji in bizarni. Ni čudno, da se mladi ne odločajo za aktivno državljanstvo. Dajte jim priložnost, namesto, da jih stiskate v kot, iz katerega je edini izhod radikalnost”, je zapisal na svoj Twitter profil.

 

Cirmanova diploma o Miloševiću

Se Primož strahopetno skriva pod “kiklo” sodelavke Vesne? Vemo zgolj to, da je prispevek z naslovom “Poslanka SDS, ki je diplomirala s čaščenjem Janše”, nastal v režiji medijsko-smetarske mafije. Vemo pa še, da je Cirman svoje diplomsko delo posvetil pokojnemu srbskemu diktatorju Slobodanu Miloševiću oziroma propagandnim tehnikam njegovega režima. Prav zato se ne zdi naključno, da je s podrobnim poznavanjem Miloševićevega propagandnega aparata postal odgovorni urednik medija, ki je sovpadel z nastankom tretje Janševe vlade in katerega očitni namen je diskreditacija vladajoče koalicije.

Poslanka SDS Karmen Kozmus Ferjan je bila odlična študentka, tudi diplomsko delo je napisala z odliko. (Foto: STA)

Diktatorski vzorec obnašanja pa je zaznan tudi pri Cirmanovem šefu Odlazku, ki protipravno gradi medijski (propagandni) monopol, in sicer prek številnih prevzemov različnih medijev (radijev, tiska, spletnih portalov, televizij, rumenega tiska). Prav zato se zdi neumestno, da na Necenzurirano glede diplome Ferjan Kozmusove pišejo, da vsebina “sodi na police univerze v Pjongjangu”. V članku pa se poslanki SDS očita tudi površnost, in celo to, da gre za “zmazek, nevreden imena diplomsko delo”, obenem pa kritika leti tudi na mentorja prof. dr. Darka Friša. Poleg tega je treba jasno povedati, da je “občudovanje” resničnega diktatorja, torej Miloševića, njegovih spornih propagandnih tehnik in državnega aparata mogoče zaznati prav v Cirmanovem “seciranju”. Navkljub navidezni kritiki je težko prikriti strastno navdušenje in občudovanje balkanskega političnega “idola”.

 

Izpostavili smo tudi nekaj povednih informacij oziroma primerov “dobre prakse”, ki jih Cirman navaja in za katere se zdi, da predstavljajo pomembno osnovo orodja njegove protivladne “propagande”. Novinarjevo delo bi bilo vsekakor zelo poučen priročnik za partijski podmladek iz Pjongjanga! Ferjan Kozmusova in njen mož Jure Ferjan pa Necenzurirano nista ostala dolžna in na tem mestu objavljamo še njuna odziva. Poslanka: “Ko me boste naslednjič blatili, se pa le podpišite. Brez strahu: sem prijazna, predvsem pa ne ponižujem ljudi in si ne “bildam” ega z žaljenjem drugih.” Poslanec: “Pravi nepodpisani strokovnjak Necenzurirano. So pa Karmen Ferjan Kozmus in vsi trije člani komisije produkt javnega šolstva, ki ga na levici tako zagovarjajo. Verjeti nepodpisanemu strokovnjaku ali trem profesorjem, dr. znanosti (ki so mimogrede tudi svetovnonazorsko na različnih bregovih)?”

 

Domen Mezeg

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button