MariborPolitikaSlovenija

Norost poslanke Lidije Divjak Mirnik

Le kaj se dogaja s poslanci, ki pridejo v LMŠ? Očitno je želja po oblasti tako velika, da so zmožni celo groziti z ulico za ustoličenje svojih neuravnovešenih potreb?

Lidija Divjak Mirnik grozi s protesti

Mariborska poslanka Lidija Divjak Mirnik je tista poslanka, ki je Marjanu Šarcu kar sama podala predlog, da bi bila njegova poslanka. Z le 816. glasovi ji je uspelo priti celo v državni zbor. Sicer pa je Lidija večna mariborska mestna svetnica, ki ji večkrat ni nič prav

V mestnem svetu je skupaj z Stojanom Auerjem vedno delala nemir s svojimi idejami. Še posebej leta 2013, ko je bila v koaliciji celo s Francem Kanglerjem. Takrat so levičarske kaste po Mariboru delale nered in nasilje. Od svetnikov koalicije so celo zahtevali odstopne izjave in bili so celo na njenem domu.

Takrat, LETA 2013 se je Lidija zelo zbala za sebe in otroke in novinarjem jokala, da so ji levičarji strašili otroka, napovedovala je celo tožbe. A glej ga zlomka. Ta ista Lidija, vendar tokrat levičarsko nastrojena, pa sedaj podpira proteste, te iste levičarske kaste, kot leta 2013. Tokrat seveda ne v njeno škodo.

Zato se res upravičeno sprašujemo, kaj se zgodi s poslanci, ki prestopijo v LMŠ?

PM

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button