Družba

Osumljena morilka svoje babice tudi pevka, sodelovala celo v glasbeni oddaji na POP TV

Petinosemdesetletno Marijo Tripar naj bi ubila njena lastna vnukinja, po neuradnih informacijah je uboja osumljena 31-letnica, znana tudi iz oddaje Slovenija ima talent.

 

Smrtne poškodbe naj bi ji vnukinja zadala z ostrim predmetom, neuradno najverjetneje z nožem. Da je bilo tistega dne nekaj narobe, je popoldne zaslutila prijateljica pokojne, ki je videla Marijo, opirajoč se na palico, hoditi po ulici. Da bi šla v takem slabem vremenu ven, ji ni bilo podobno. “Morda sta se z vnukinjo sprli, pa se je zato umaknila iz hiše,” je povedala za Slovensko novice.

 

Babica naj bi se svoje vnukinje bala. Domačinom je znano, da je imela vnukinja psihične težave, a naj nebi bila nasilna. To je za Slovenske novice potrdil tudi član primorske glasbene skupine, ki je prišel pred hišo groze in ki je z vnukinjo, ki je bila glasbenica igral dolgo let: “Nikoli ni bila agresivna in konfliktna. Niti pomislil nisem, da bi lahko storila kaj takega,” je dejal. Vnukinja je bila že v osnovni šoli vzorna učenka, same petice, pohvale, nadarjena in prisrčna.

Za petje naj bi vnukinjo jo navdušila babica: “Rada je spontano prepevala, lahko bi rekli, da je bila glas duše. Kar prišepneš majhnemu otroku, potem mu to ostane,” pravijo. Sodelovala je pri televizijskih oddajah, kot je Slovenija ima talent, pela s “Šturlami” tudi na festivalu Melodije morja in sonca.

e-maribor

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button