Svet

Migranti brutalno pretepli LGBT aktivista na paradi ponosa VIDEO

Politika levice v praksi: Ko se dve področji, ki jih zagovarjajo srečata, LGBT in migranti. V Španiji blizu Barcelone se je zgodil hud incident.

Skupina afriških migrantov je na LGBT zabavi napadla homoseksualce, enega brutalno pretepla, saj so ga morali zaradi hudih poškodb odpeljati v bolnišnico. Kaj bodo na to porekli naši levi politiki, ki delajo enako napako v Sloveniji. Večje pravice tako LGBT skupnosti kot migrantom, a skupaj to ne gre. Mislijo, da lahko pomešajo in združijo vse te različne skupine, hkrati pa imajo kohezivno družbo. A temu sledi kaos, kot se že dogaja v Španiji in tudi drugod.

Na posnetku je razvidno, da je skupina afriških migrantov napadla LGBT aktivista na njihovi gejevski zabavi. Brutalno so ga brcali, boksali v glavo, medtem ko je negibno ležal na tleh. Pretresljiv videoposnetek je dokaz, da politika, katero zagovarjajo tudi slovenske stranke na levici, predvsem SD Tanje Fajon, vodijo v totalni kaos. Odločiti se bodo morali, ali želijo ustvariti varen prostor za LGBT, ženske ali pa imeti odprte meje za migrante, ki imajo popolnoma drugačno kulturo in prepričanja. Oboje skupaj ne gre. S takšnimi političnimi nesmisli le eksperimentirajo z družbo, ustvarjajo nekaj zgrešenega in uničujejo evropsko civilizacijo, ki ne temelji na takšnih vrednotah.

V Evropo je letos namreč prišlo že več kot 30 tisoč migrantov, večina moških, ki prihajajo iz muslimanskih držav. Tam so do homoseksualcev neprizanesljivi, celo nasilni. S svojim prihodom v Evropo pa so že velikokrat dali vedeti njihov namen – islamizacija. Stik popolnoma nasprotujočih skupin pa vodi v takšne incidente, kot ga lahko pogledate tudi sami. Po vsej verjetnosti pa so ravno ti pripadniki LGBT skupnosti podpirali prihod migrantov v Evropo.

Si je Tanja Fajon tako predstavljala multikulturno družbo, ki jo želi za Slovenijo? Očitno, saj je ne manjka na paradah ponosa, kot je bil pred nekaj dnevi v Mariboru, kjer je bila tudi govornica. Prav tako se ji ne zdi sporno širjenje in promocijo ideologije LGBT skupnosti tudi v izobraževalnih ustanovah. Goreča je tudi v zagovarjanju migrantov, le pred mesecem je napovedala, da bo med prvo razpravo po odprtju EU parlamenta po koronakrizi načela vprašanje domnevne hrvaške kršitve pravic migrantov. Oboje skupaj pa žal ne gre. Leva politika se bo morala odločiti kaj bodo zagovarjali, ker to kar počnejo sedaj, vodi v kaos.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button