Connect with us

Pozdravljeni, kaj iščete?

Svet

Migrant v predmestju Pariza s kladivom in nožem umoril pet članov družine, še pet pa ranil!

w 56370129
Slika je simbolična (foto: EPA)

Po poročanju francoskih medijev naj bi po družinskem prepiru v pariškem predmestju prišlo do tragedije, ko naj bi eden od sorodnikov s kladivom in nožem napadel ubil pet članov družine, vključno s štirimi otroki, pet drugih pa je ranil. Napad se je zgodil v soboto zjutraj v občini Noisy-le-Sec v predmestju Seine-Saint-Denis, poroča francoska televizijska hiša BFM. Storilec naj bi bil pakistanskega ali šrilanškega porekla.

Eden od preživelih, mladostnik, naj bi vstopil v bar prekrvavljen in prosil za pomoč. Direktorju lokala je po poročanju Breitbarta povedal, da je njegov stric “ponorel” in napadel preostanek svoje družine “z nožem in kladivom“.

 

Ko je policija okrog 11. ure prispela v hišo, so najprej morali vdreti. V stanovanju so naleteli na dva mrtva in več drugih ranjenih, od katerih naj bi vsi bili iz iste družine. Trije drugi so uro in pol kasneje umrli kljub prizadevanjem reševalcev. Poročali so, da je umrla ena ženska in štirje otroci.

Policija je našla tudi pet preživelih, ki so bili ranjeni, nekateri tudi v nezavesti. Vse preživele so prepeljali v bolnišnico, tri odrasle osebe pa naj bi bile v resnem stanju. Preostali dve preživeli žrtvi sta bili mladostnici, ki nista bili tako hudo poškodovani.

Našli so tudi domnevnega storilca, strica, v nezavesti, poleg njega pa je bilo orožje, ki bi ga lahko uporabil za umor. Odpeljali so ga v bolnišnico v Clichyju, kjer se zdravi. “Prizor je bil grozljiv,” je za BFM dejal eden od policistov. “Več nas je v šoku.”

Družina je šrilanškega ali pakistanskega izvora

Več medijev poroča, da je bila družina, vključno z domnevnim napadalcem, stricem, identificirana kot pripadnica šrilanškega ali pakistanskega porekla. Policija je televizijski postaji povedala, da prvotna preiskava kaže, da je napad posledica družinskega spora.

Aleš Ernecl

Kliknite za komentar

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Oglasi Qries
Oglasi Qries

Kdo je najbolj nesposoben za predsednika vlade?

Tanja Fajon, evropska poslanka SD
Luka Mesec, poslanec Levice
Alenka Bratušek, predsednica SAB
Marjan Šarec, predsednik LMŠ

Facebook

Ostali Prispevki

Kolumna

Že dvajset let se ukvarjam z reševanjem osebnih in poslovnih kriz, ki so nastale zaradi osebnih motenj, katere izhajajo iz otroštva. Tako sem se...

Politika

Kazni zaradi kršenja številnih odločb. neupoštevanja odloka o zbiranju ljudi na javnem kraju v času koronavirusa, grožnje predsedniku vlade, grožnje policistom, neupoštevanje policijskih odredb,,...

Kolumna

V kolikor nekdo želi voditi Slovenijo v »zdravo« prihodnost, mora nekdo dobro poznati potrebe in potenciale njenih prebivalcev. Pa jih? A sploh vemo, kdo...

Politika

Tako patetično se levičarji “igrajo” pred njihovimi nosovi, da bi reagirali in jih nato prikazovali kot fašiste!