PolitikaSlovenija

Levi opoziciji se meša? Zavračajo pogovor pri predsedniku države!

Levičarji imenovani KUL, so združeni v rušenju vlade, pa tudi sami ne vedo čisto povsem, kako deluje demokracija. Drugače nebi predsedniku države pisali neumnosti.

SD, Levica in LMŠ zavračajo pogovor pri predsedniku države

“V normalnih razmerah so takšni sestanki dobrodošli. Ne pa v razmerah, ko so predlogi opozicijskih strank za reševanje posledic epidemije zavrnjeni po tekočem traku – želje po iskrenem sodelovanju tu ne vidimo. Sodelovanje se kaže z dejanji v državnem zboru in ne z golimi besedami na Brdu,” so zapisali v LMŠ

Da se s predsednikom ne bodo pogovarjali na temo razmer zaradi koronavirusa, so zapisali v Levici. S predsednikom bi se pogovarjali le o predčasnih volitvah.

Pri Socialnih demokratih so pogoj za udeležbo na sestanku zapisali kar v odgovoru predsedniku. “Pričakujem, da vlada uresniči naslednje pogoje: 1. takojšen preklic kaznovanja in represije zaradi omejitev državljanskih pravic, vključno z ukinitvijo policijske ure, 2. uveljavitev 100 % bolniškega nadomestila zaradi preventivne samoizolacije, 3. spremembo strategije cepljenja, da do konca aprila transparentno in pravično poskrbimo za cepljenje starejših in vseh s kroničnimi obolenji, 4. vodilno vlogo epidemiologov in njihovo večjo zastopanost v strokovni skupini, 5.  učinkovito in pravično gospodarsko pomoč vsem dejavnostim, ki trpijo zaradi posledic dolgotrajnih omejitev ali bodo prizadete zaradi napovedanega aprilskega zaprtja. Dokler ti pogoji ne bodo uresničeni, ne vidim smisla za svojo prisotnost na sestanku,” je zapisala Tanja Fajon

Glede na to, da je epidemija še vedno na vrhuncu, da je tu že tretji val, da imamo iz dneva v dan več okuženih ljudi, strankam SD, Levica in LMŠ za Slovenke in Slovence ni mar. Mar jim je le za oblast in za to, da bodo pri naslednjih volitvah spet lahko vladali.

Resnično neverjetno!

M.G.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button