SlovenijaSvet

Kaj je v ozadju Sorosovega financiranja številnih nevladnih organizacij

Med drugim je Ernecl Zupančiča povprašal o številnih nevladnih organizacijah, ki jih financira znani milijarder George Soros“Kaj mislite, da je v ozadju tega, hedonizem, nihilizem, je v ozadju etnično sovraštvo, je v ozadju samo in izključno želja po zaslužku ali gre morda za neko obsedenost duha s tem ‘fukuyamarstvom’, da zdaj živimo na koncu zgodovine in vse, kar moramo še narediti, je to, da poskrbimo za deprivilegirane?”

 

Soros skuša raznarodovati evropske narode, kar so najprej opazili v državah Višegrajske četverice

Za kaj tukaj sploh gre, kdo so ti ljudje in zakaj to počnejo? Zupančič meni, da ne gre za nobeno od naštetih stvari, pač pa gre za Sorosovo direktno globalistično intenco, ki se imenuje raznarodovanje. “Zaradi tega Orban nastopa, kakor nastopa zoper Sorosa in seveda tudi Višegrajska skupina,” je povedal o tem Zupančič. Kot je povedal, so ga države omenjene skupine “dešifrirale”, predvsem Madžarska, kjer je Soros deloval.

Soros financiral pogrom nad Kavanaughom in delovanje Clintonove

Bi bila lahko v ozadju Sorosova frustracija iz mladosti, ko je moral domnevno sodelovati z nacionalsocialisti, zdaj pa skuša raznarodovati evropske narode, ker se histerično boji, da bi se kaj takega ponovilo? Soros je travmatizirana osebnost in sociopat, meni Zupančič: “Ni Soros edini, tukaj gre za eno, če rečemo z evfemizmom, oligarhično operacijo, globalistično operacijo, v kateri je namen raztopiti nacionalno suverenost v Evropi, pa tudi subvertirati določena dogajanja v Združenih državah Amerike.” V zvezi s tem Zupančič izpostavi pogrom, s katerim se je moral v času svoje kandidature soočiti ameriški vrhovni sodnik Brett Kavanaugh. Po njegovih besedah je bilo to v veliki meri financirano s strani Sorosa, ki je financiral tudi Hillary Clinton“Osnovna intenca je subverzija.”

Foto: STA

Pritiski na Zvjezdana Radonjića so naravnost škandalozni
V nadaljevanju Zupančič izpostavi tudi neverjetni škandal v zvezi s pritiski s strani sodne nomenklature na sodnika Zvjezdana Radonjića, katerega sodba v zvezi z Milkom Novičem ne bi bila možna, če Radonjić ne bi bil moralno in kognitivno avtonomen. S kognitivno metaforo je Zupančič ponazoril, da če bi na pravnih fakultetah poučevali tudi matematiko, bi imeli danes pravno državo: “Študente se da naučiti neke logike, po kateri je človeško življenje bolj pomembno od človekovega premoženja.”

Rok Krajnc

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button