Politika

Jelinčič predlaga razrešitev informacijske pooblaščenke!

Komu ali čemu služi informacijska pooblaščenka? Se sprašujejo v Slovenski nacionalni stranki, kjer predlagajo njeno razrešitev.Jelinčič predlaga razrešitev.

SNS PODALA PREDLOG ZA RAZREŠITEV INFORMACIJSKE POOBLAŠČENKE

Varovanje osebnih podatkov je pod taktirko trenutne informacijske pooblaščenke postalo prav absurdno. Bolj kot dejansko varovanje osebnih podatkov državljanov, se zdi, da je njena agenda rušenje vlade. Njene odločitve v zadnjem letu so bile vse prej kot razumne, včasih že tako absurdne, da niso bile niti več smešne. Njeno konstantno sprenevedanje pa tudi veliko pove. Ker nam je bilo dovolj tega, da se konstantno ukvarjamo zgolj in samo s tem, kaj bo rekla informacijska pooblaščenka, če tudi je v slabo vseh nas, smo se odločili dati pobudo za razrešitev, so zapisali v Jelinčičevi stranki SNS.

Zmago Jelinčič je novico potrdil tudi na družbenih obmežjih. Zapisal je: “Menda bomo kmalu že rdeči in bo pogoj PCT še toliko bolj v ospredju. Informacijska pooblaščenka že premišljuje kako bi ponovno preprečila delo vlade? Da temu ne bo tako, smo podali pobudo za njeno razrešitev!”

 

Svojega dela nikakor ni in ne opravlja v skladu z zakonom in ustavo, saj je njen edini cilj rušenje vlade Janeza Janše, ne pa skrb za pravice do dostopa do javnih informacij in pravico do varstva osebnih podatkov. “Podajam poslansko pobudo: Da nemudoma začnete postopek razrešitve informacijske pooblaščenke, gospe Mojce Prelesnik, saj z vsako svojo odločitvijo onemogoča delovanje vlade in posega v človekove pravice državljanov.” Je dejal Zmago Jelinčič.

Razloge za njeno razrešitev si lahko preberete TUKAJ!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button