Politika

Je Tanja Fajon vpletena v pripravo poročila o Sloveniji?

Očitno je Tanja Fajon, čeprav ni bila članica misije, vpletena v pripravo poročila? Njen asistent je na dokumentu pustil sledi?

Je Tanja Fajon pustila sledi v pripravi poročila o Sloveniji

Že dolgo je jasno, da ima ta zgodba izvor v Sloveniji in da sploh ne gre za ugotavljanje dejanskega stanja, ampak za napad na vlado,” je na Twitterju zapisala evropska poslanka in članica misije Evropskega parlamenta v Sloveniji Romana Tomc. Evropsko poslanko in predsednico SD Fajonovo smo prosili za odziv na dokument, ki ga je objavila Tomčeva. Njen komentar bomo objavili takoj, ko ga prejmemo.

Na svojem profilu na družbenem omrežju Twitter je Tomčeva objavila fotografijo, iz katere je razvidno, da je Jure Tanko, asistent Tanje Fajon, posegel v dokument poročila, a je napisano očitno izbrisal. 

“Zgodba je iz Slovenije izvožena z namenom škodovati oziroma rušiti vlado. O tem že dolgo časa govorimo in na to že dolgo časa opozarjamo. To, kar sem opazila v gradivu, je precej zanesljiv dokaz, da je vse to, na kar opozarjamo, dejansko res,” je pojasnila Tomčeva, evropska poslanka iz vrst SDS.

 

To je, tako, ko Tanjo Fajon dobijo s prstom v marmeladi!

P.M.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button