Slovenija

Janša se je odzval na rohnenje “partizanov” sredi Ljubljane

Sramotno, nedostojno in nevredno slovenske prestolnice. Ob dnevu Evrope je bilo mogoče sredi Ljubljane uzreti prizore kot, da bi bili v letu 1945.

EPIDEMIJA ZA PRVORAZREDNE

Dan zmage je očitno praznik tistih komunističnih zanesenjakov, ki jim svobodna in neodvisna Slovenija ni bila nikoli intimna opcija. Reši nas edino podatek, da so taki zanesenjaki “kumrovške šole” večinoma že precej v letih.

“Epidemija je tudi za prvorazredne,” pa je zapisal predsednik vlade Janez Janša in dodal: “Eno je govoriti o zgodovini kar se pač komu zahoče, drugo pa v epidemiji organizirati množična srečanja in ogrožati zdravje in življenja. Če policija in inšpekcija ministrstva za zdravje ne bosta ukrepali, smo priča razpadu pravnega reda.”

Je pa Janša tudi v angleščini pripisal, da je praznovanje “partizanov” v Ljubljani žalosten dan za Evropo. Tako je zapisal (v prevodu): “No, to je slika levice v prestolnici Slovenije. Zelo žalostno. Na Evropski dan . Brez evropske zastave in nobene nobene državne zastave. Samo totalitarni simboli. Praznovanje (nekdanje) jugoslovanske diktature. Masovno se kršijo epidemiološka pravila.”

 

Kot smo že pisali, shod “partizanov” sredi Ljubljene je bil nelegalen, saj ni bil prijavljen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button