Informer
Spletni posrednik informacij

Glavna zvezda na (nasilnem) protestu anticepilcev je bila kar Saša Lendero?

0

Včerajšnje nasilje sredi Ljubljane je bilo nedopustno in skrajno zavržno. Tako kot tudi protesti, kjer so se nagnetli anticepilci in brez priporočljive razdalje in brez mask ustvarjali nered.

Glavna zvezda anticepilcev je bila včeraj Saša Lendero?

Tokrat je vso slavo raperju Zlatku znanemu nasilnežu s protestov in Wernerju dežurnemu “zdraharju” proti korona ukrepov vzela, očitno še ena covid zanikovalka Saša Lendero

Glasbeni industriji res ni bilo prizanešeno. Epidemija koronavirusa jim je “odvzela” veliko nastopov. Tako so se nekateri, ki v petju niso pomenili skoraj nič, vrgli v drugačne sfere zaslužka.  A nekateri glasbeniki očitno še vedno delajo zdrahe v slovenski družbi. Kar je skoraj nerazumljivo. Ravno  Pogoj PCT omogoča, da države ni potrebno zapirati in da gospodarstvo deluje in da lahko glasbeniki nastopajo. In Slovenija ni unikum v ukrepih, saj so le-ti skoraj povsod. Tudi v Avstriji, kjer si nekateri naši glasbeniki prav tako iščejo zaslužek. No pri naših sosedih je še veliko huje, pa imajo manj okužb, a nihče ne protestira. In kako tega (še) ni dojela (včasih) znana pevka Saša Lendero. Ker je manj nastopov?  Ker njen mož, glasbeni producent, ne ustvarja več toliko glasbe? Ali ker se je glasbena “diva” že počasi izpela?

In včeraj, je bila Saša Lendero tudi glavna zvezda, žal nasilnih protestov. Verjetno je sicer zbežala, ko je policija odvrgla solzivec, je pa zato baje na začetku shoda zapela celo slovensko himno. Kako prikladno. A hkrati ponižujoče, do vseh tistih, ki jih je bolezen koronavirusa močno prizadela. Do vseh tistih, ki so v epidemiji izgubili svoje bližnje. In do vseh, ki se trudijo z ukrepi, ki peljejo v pot normalnosti. 

Posnetek zaslona 2021 09 16 105737

In onkraj razuma je nastal še Lenderin zapis: “Skrajneži? Ne! ljudje, ki morejo in nočejo živeti v sovraštvu. iz prve roke, ker mediji ležejo – protesti so bili mirni, izgredi pa nastavljeni, Samo toliko, da boste vedeli.

Prav skrajneži so bili tisti, ki so včeraj odšli na proteste. Poleg so bili znani huligani z prejšnjih protestov. nasilnež Zlatko, pa tudi Trohini samodržci, pa Bidajevi pljuvalci in ostali. Opaziti je bilo tudi Green Dragonse in še dobro da so Ličino zaprli, drugače bi bil morebiti tam še on in njegova druščina. In JA!!! To so skrajneži. In ljudje ne živijo v sovraštvu, ljudje živijo v strahu, pa ne zaradi te vlade, tudi ne zaradi ukrepov, ampak zaradi ljudi, ki so se zbrali na nelegalnem shodu, saj ti širijo okužbe, na shodu se niso držali ukrepov, niso nosili mask, pljuvali so v snemalce, metali bakle, granitne kocke in še kaj. Skandirali so sovražna gesla, kin podobno. In mediji se o tem niso prav nič zlagali! Kljub vsemu pa bi bilo dobro, da se policija oglasi tudi na domu Saše Lendero, saj, kot je zapisala, iz prve roke ve da so bili izgredi nastavljeni. Upamo, da jim bo posredovala tudi imena izgrednikov.

A če se gospa Saša Lendero cepila (predvidevamo da se ni), če bi upoštevala ukrepe skupaj z ostalimi anticepilci, bi bili vsi lahko kmalu deležni sproščanja in ne zaostrovanja. In ona bi na koncertih spet lahko “vrečšala” Ne grem na kolena!

In kot je dejal poslanec SDS Luka Ferjan: “Protestirate sami proti sebi, proti lastni neumnosti. Streznite se.”

G.M.

Objavite komentar