Politika

Evropski poslanci Fajonova, Joveva, Brglez in Grošelj za oblast pripravljeni Slovenijo oropati izpogajanih milijard! Tako protidržavno rovarijo v Bruslju!

Potem, ko je v mesecu  juliju odjeknila novica o tem, da je predsedniku vlade Janezu Janši po maratonskih pogajanjih v Bruslju uspelo izpogajati rekordno vsoto denarja za Slovenijo v znesku 10,5 milijarde evrov (od tega okoli 6,6 milijarde nepovratnih sredstev), so se pojavili nekateri, ki jim interes Slovenije očitno ne predstavlja prioritete.

Priča smo namreč prizadevanjem, da Slovenija denarja, ki ji je na razpolago, ne bi dobila. 

Na podlagi naših zanesljivih informacij naj bi se ob 11. uri pričel sestanek v prostorih Evropskega parlamenta, na katerem so evropski poslanci Tanja FajonIrena Joveva, Milan Brglez in Klemen Grošelj na dnevni red uvrstili točko glede priprave poročila o stanju na področju vladavine prava v Sloveniji.

Cilj je uničiti prizadevanja aktualne vlade, ki je bila pri pogajanjih za evropska sredstva izjemno uspešna
Zaenkrat nihče točno ne ve, kaj so predložili, kakšno je gradivo in katere primere nespoštovanja vladavine prava bodo izpostavili, bomo pa informacije objavili takoj, ko bo več znanega. Poslanci Evropskega parlamenta so vsekakor naklonjeni razpravi o vladavini prava v Sloveniji, ki pa ne sme biti parcialna in mora vsebovati vse anomalije- IranNLBgate, Teš 6, odpis dolga družini Janković, nezakonit zapor Janše itd. Po naših podatkih naj bi šlo poskus ekstremne levice, ki si prizadeva očrniti delo aktualne vlade v Bruslju, da bi naša država morebiti prejela manj sredstev, kot so ji bila dana na razpolago. To bi se zgodilo v primeru, če bi bilo v prihodnje sprejeto načelo, da so pogoji za pridobivanje sredstev povezani z zahtevo po vladavini prava. V primeru, da bi država dobila manj denarja, bi seveda vso krivdo zvrnili na vlado Janeza Janše. Tukaj pa se seveda ne bi ustavili.

Nato bi se namreč z vsemi šili in kopiti spravili še na medije in z njihovo pomočjo sprožili kampanjo, da smo manj evropskih sredstev prejeli na račun zavedanja v Evropi, kako naj bi se pri nas kršila vladavina prava. Očitno je želja po oblasti na strani nekdanjih vladnih strank LMŠ in SD tako velika, da so pripravljeni storiti vse, tudi če bo pri tem “kratko” potegnila Slovenija in njeni državljani.

Nina Žoher

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button