Svet

Dvoličnost Merklove: Skrbi jo Madžarska pravna zaščita otrok pred LGBTQ, ne pa tudi domače žrtve islamističnih napadov

Nemška kanclerka Angela Merkel je ena tistih političark, ki rade kritizirajo domačo zakonodajo drugih držav, medtem ko si domačih težav, celo tragičnih dogodkov, ne ženejo k srcu, čeravno je k njim pripomogla tudi sama. Po eni strani se je obregnila ob novo madžarsko zakonodajo, ki ščiti mladoletne pred agresivno homoseksualizacijo, ne skrbi pa je nedavni teroristični napad somalskega migranta v domačem Würzburgu, ki je zaklal tri ženske. Gre za enega izmed azilantov, ki je v Nemčijo pripotoval v okviru velikega migrantskega vala leta 2015 na njeno osebno povabilo. 

Nemška kanclerka Angela Merkel se je v zadnjem času znova izkazala s svojo dvoličnostjo. Po eni strani se ni mogla upreti kritiki sveže madžarske zakonodaje, ki otroke varuje pred nasilno homoseksualizacijo. Svojo izjavo je podala med francosko-nemško parlamentarno skupščino prejšnji teden. Po njenem prepričanju nova zakonodaja diskriminira mladoletne homoseksualce, poroča Remix News

Kritiko je podala prav v času, ko ostaja tiho glede nedavnega domačega terorističnega napada mladega somalskega migranta, ki je v nemškem Würzburgu z nožem pokončal tri ženske. Šlo je za islamistični teroristični napad. 24-letni prosilec za azil naj bi med svojim fizičnim napadom vpil “Allahu Akbar”. Tudi policiji pa je po napadu dejal, da je to storil za džihad (sveto vojno). Sokriva za tovrstne napade pa je ravno Merklova, zaradi svoje velikodušne, širokosrčne (beri nespametne) politike odprtih meja, ki je privedla do številnih terorističnih napadov po državi.

 

Tudi masovni spolni napadi na Nemke v času silvestrovanja 2015/2016, so prav tako v veliki meri zagrešili ilegalci z območja Bližnjega vzhoda ter Severne Afrike. Njena tišina ob tragičnem dogodku je vzbudila ostre kritike nemških medijev, tudi priljubljenega časnika Bild. Kanclerka ob dogodku ni bila sposobna izreče ene same besede sožalja, kar je sramotno. Azilanti so zlorabili nemško gostoljubje na najbolj pritlehen način. Kot vodja vlade je zavezana k zaščiti Nemcev, kar pomeni tudi boj proti islamizmu.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button