Slovenija

Brat Jasmina Ožegovića, ki premierju Janši grozi s smrtjo – Alen Ožegović, se na družbenih omrežjih predstavlja kot Al Kaidin napadalec!

Alen Ožegović, sicer viličarist v podjetju Hella se na Facebooku predstavlja kot “Al Kaidin napadalec” oziroma “striker”. Gre za brata Jasmina Ožegovića, ki je premierju Janezu Janši in njegovi družini grozil s smrtjo. 

Prav zato smo na Vrhovno državno tožilstvo in policijo že poslali novinarsko vprašanje ali nameravajo tokrat le ukrepati, saj gre kot kaže, za potencialnega terorista.

Spomnimo se primerov Bratov Tsarnaev, ki sta se zdela povsem miroljubna, zlasti Dzhokhar: “Dzhokhar Tsarnaev ni bil nikoli nasilen in ni kazal nobenih alarmantnih znakov. Po izjavah njegovih sošolcev pa se je v nekaterih debatah, ki so zadevale terorizem, strinjal z dejanji teroristov in jih podpiral.” (Diplomsko delo, Ana Skok).

Jasmin Ožegović, je premierju Janezu Janši in družini grozil s smrtjo ter grobo žalil policijo. (Foto: Facebook)

Spomnimo, kaj je Alenov brat Jasmin Ožegović pred časom zapisal na družbenih omrežjih: “Jst pravim zdej javno. Kad tad mi bo naleteu Janez Janša ali njegova familija. In takrat mu bom prerezau vrat kot prascu. In kaj mi lah naredi policija. Lah mi pofafa k*rac kot usi k ga branite.” 

Sprašujemo se, ali bodo organi pregona tudi tokrat pogledali stran, kakor so to počeli do sedaj.

Sara Kovač

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button