Informer
Spletni posrednik informacij

Antifa in BLM zahrbtno napadali starejše udeležence protrumpovskega shoda! Prizanesli niso niti otrokom! VIDEO

0

Washington je doživel veliki “Maga marš”, največji protrumpovski shod v ameriški prestolnici po volitvah, pri katerih se še zdaj ne ve, kdo je zmagovalec. Veliki shod je z izjemo občasnih konfliktov med Proud Boysi in Antifo, ki jih je policija zlahka nevtralizirala, potekal mirno. Po shodu pa so pripadniki Antife pričeli napadati starejše udeležence shoda, medtem ko so ti večerjali. Policija ob tem ni reagirala dovolj, na kar je županjo v svojem tvitu opozoril tudi predsednik Donald Trump.

Dolgo napovedovani protrumpovski shod v Washingtonu se je zgodil in minil razmeroma mirno. Žal so po samem shodu pripadniki Antife pričeli napadati starejše udeležence shoda, ki so v bližnjih restavracijah večerjali, ob čemer policija zaradi več napadov na različnih krajih ni dovolj hitro reagirala.

Po poročanju Russia Today naj bi nič hudega sluteče in od policije nezavarovane obedovalce nadlegovali verbalno, jih napadli s pirotehniko in neidentificirano tekočino, policija pa se v vsem tem dogajanju ni preveč dobro znašla, saj je nanj očitno bila nepripravljena, zaradi česar je predsednik Donald Trump okrcal washingtonsko županjo.

Znani novinar in tviteraš, Andy Ngo, je na svojem Twitter profilu objavil zastrašujoč, izjemno grafičen posnetek o zahrbtnem napadu pripadnikov BLM/Antife na udeleženca shoda, ki so mu, ko je bil na tleh, še ukradli telefon:

Jack Posobiec je objavil posnetek ženske svetle polti, z napisom BLM, ki je napadla temnopolto žensko in njeno hčerko, ki sta bili udeleženki protrumpovskega shoda:

Raziskovalni novinar Drew Hernandez je objavil srce parajoči posnetek, v katerem skrajnolevičarski huligani, ker jih drugače ne gre imenovati, nadlegujejo in z vodo polivajo nemočnega starejšega moškega:

Huligani v najboljšem, teroristi v najslabšem pomenu besede

Tudi če teh posnetkov ne bi bilo, bi tem skupinam že davno moralo odzvoniti. Gre za huligane v najboljšem primeru, teroriste v najslabšem. In skrajni čas je, da se s tem, da skupine kot je Antifa in za nas bolj eksotične BLM proglasi za teroristične organizacije in se jih počisti iz ulic. O kakšni demokraciji je sploh lahko govora, če se del državljanov, po možnosti patriotov, ne upa več sprehajati po ulicah, kakor hitro sonce zaide.

Aleš Ernecl

Objavite komentar