Politika

Anja Bah Žibert na Odboru za notranje zadeve o skrajnem levičarju Valenčiču, levih ekstremistih ANTIFA in o vodji policijskega sindikata

Včeraj je v Državnem zboru potekala seja Odbora za notranje zadeve, kateremu predseduje mag. Branko Grims. Na seji odbora je spregovorila tudi poslanka SDS Anja Bah Žibert, ki je kvazi novinarja Erika Valenčiča označila za skrajnega levičarja, ki na slikah pozira skupaj s kalašnikovkami in islamskimi skrajneži. Bah Žibertova se je dotaknila tudi skrajne levičarske skupine ANTIFA, ki je marsikje po tujini klasificirana kot teroristična organizacija.

 

Foto: Printscreen

 

O vodji policijskega sindikata Mlekužu pa je dejala, da svojega otroka izkorišča za promocijo totalitarnega režima, ki je povzročil holodomor, številne genocide in zaradi katerega je umrlo več kot 200 milijonov ljudi. Naj dodamo še, da ta isti sindikalni predstavnik podpira tudi nezakonito aretacijo 13 Rumenih jopičev, 25.6. letos. Ta dogodek še vedno ni razrešen, vsi nezakonito aretirani domoljubi so oddali zahteve za sodno varstvo, vmes je nekaj policijskih vodij prejelo opozorila pred odpovedjo, do epiloga pa še čakamo.

Foto: Printscreen

Anja Bah Žibert na včerajšnem odboru:

“Če vodja policijskega sindikata javno podpira totalitarni režim, ki je povzročil holodomor, genocide in zaradi katerega je umrlo 200 milijonov ljudi in za to izkorišča svojega otroka, se bojim, kakšni so njegovi demokratični principi. To je zelo nevarno.”

Predsednik KNOVS Matjaž Nemec je sklical sejo z namenom seznanitve z delovanjem skrajnih desnih skupin. Ugotovljenega ni bilo nič, v posmeh vsemu, pa je na seji nastopil g. Valenčič, skrajni levičar, na sliki s Kalašnikom in skrajnimi islamističnimi skupinami.”

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button