PolitikaSlovenija

Aleš Ernecl v parlamentu z majico Leona Rupnika

Če smo čisto pošteni, v Državnem zboru bi morali imeti kodeks oblačenja, kjer bi se obiskovalci morali za v stavbo, kot je Državni zbor, primerno obleči.

Aleš Ernecl v parlamentu z majico Leona Rupnika

Predsednik državnega sveta Alojz Kovšca ter predsednik DZ Igor Zorčič sta obsodila provokacijo urednika Nacionalne tiskovne agencije Aleša Ernecla, ki se je v državnem zboru fotografiral z majico s podobo domobranskega generala Rupnika. Fotografijo je objavil na Twitterju ter jo pospremil z zapisom Leon spet doma, piše 24ur.com.  

A glej ga zlomka. Levaki so na nogah samo takrat,ko gre za take primere, kot je primer Ernecla, ne pogledajo pa sebe in podobnih primerov. Najprej je tu Evropski poslanec in “sporni” predsednih Šahovske zveze Slovenije Milan Brglez, ki je zapisal: “Zavrniti to blamažo na službe državnega zbora je neprimerno. Kot je razvidno, majice ni imel oblečene. Predlagam Igorju Zorčiču in Alojzu Kovšci, da to provokacijo in žalitev našega parlamenta ter ljudi jasno obsodita.” A tudi sam je hodil okoli z majico Chegevare, še enim spornim politikom, pa se levi 24ur, temu ni čudil.

Kako to, da niso sedaj glasni levi mediji obsodili Miho Kordiša, ki je z majico Tita paradiral po parlamentu in ko je njegov strankarski kolega Sitar nosil majico z napisom “bed religion” slaba vera.

Sicer pa tudi rdeča zvezda Mihe Kordiša in majica Supermana Boštjana Koražije v Državni zbor ne sodita

KORAŽIJA

Seveda se je neprimerno v Državnem zboru slikati z majico domobranskega poveljnika Leona Rupnika, a popolnoma nič drugače, kot nositi majico zločinca Josipa Broza Tita. Torej, Najprej bi bilo potrebno pomesti pred svojim (levim) pragom.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button