Politika

Alenka Bratušek priznala, da Šarčeva vlada na področju zdravstva ni naredila nič! In v KUL embalaži naj bi bilo bolje?!

Res pa je, da so področja, kjer pravzaprav nismo naredili veliko ali skorajda nič. To je prav področje zdravstva,” je v času Šarčeve vlade priznala predsednica stranke SAB Alenka Bratušek. Tako je očitno bilo v koaliciji, ki bi jo še enkrat sestavljali pod novim imenom. Ljudem bi prodajali staro pokvarjeno robo v novi, bleščeči KUL embalaži.

Predsednica stranke SAB Alenka Bratušek, v kratkem videoposnetku, v pogovoru z novinarji, kot kaže, priznava, da so v času vladavine levih političnih opcij obstajala področja, za katera niso naredili prav veliko ali skoraj nič, kot je na primer zdravstvo.

Njene besede so pravi balzam za ušesa, saj prihajajo prav v času, ko parlamentarne stranke tedanje koalicije, ki so po odstopu Marjana Šarca pristale v opoziciji, ponovno sestavljajo vlado. In tokrat naj bi bilo boljše. Zdravstvo je bilo že v vseh prejšnjih levih vladah talec nesposobne politike.

Ob vsem tem ne gre verjeti, da bi levica v KUL embalaži bila sposobna reformnih premikov. Kot smo videli iz zadnjega desetletja so reforme sovražnik socialistov, saj bi te ogrozile njihove monopole, med katerimi je med večjimi prav zdravstveni. Kandidat za mandatarja Karl Erjavec želi očitno združiti plenilce, medtem ko je skrb za zdravstvo ali upokojence na zadnjem mestu.

Domen Mezeg

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button