Slovenija

To je sodnica, ki je že pred začetkom protestov preprečila pridržanje Stevanoviča?

Ali bi bili danes neredi na ljubljanskih ulicah, če bi že pred protesti aretirala kolovodjo nasilnih izgredov, Zorana Stevanovića?

SPOZNAJTE SODNICO, KI JE PREPREČILA PRIJETJE STEVANOVIĆA PRED PROTESTI!

Po  pisanju portala Demokracija, naj bi policija že v ponedeljek hotela pridržati kolovodjo nasilnih protestov Zorana Stevanovića. A do aretacije ni prišlo. Vodja ljubljanskega sodišča Katarina Bergant je namreč aretacijo preprečila. Tako je policija lahko šele včeraj, ko so protesti ponovno eskalirali, Stevanoviča pridržala.

“Ko je Policija že v ponedeljek zaprosila tožilstvo za prijetje Stevanovića pred protesti zaradi nevarnosti izgredov, je vodja ljubljanskega tožilstva Katarina Bergant to preprečila,” je zapisal novinar Nova24TV Luka Svetina.

Nekateri tožilci resnično ne bi smeli biti na odločevalnih mestih. Zato pa gre tokrat zahvala policiji, ki je varovala premoženje in ljudi pred huligani, ki so tudi tokrat hoteli ustvarjati nered po Ljubljani. Policiji sta se za prizadevno delo zahvalila tudi notranji minister Aleš Hojs in obrambni minister Matej Tonin.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button