Connect with us

Pozdravljeni, kaj iščete?

Politika

Tako podlo se je bivša vladna referentka, zaposlena na Centru za socialno delo, spravila nad policijo!

Screenshot at Oct 13 10 28 32
Gordana Pirš (Foto: FB)

Se še spomnite tvita Boruta Jakopina, v katerem je okrcal slovenske CSD in tam zaposlene? Naletel je na histerični navidezni moralizem s strani levice, češ, da si nekdo, ki dela na ministrstvu, ne bi smel privoščiti takšnih eksplicitnih tvitov. No, slovenski CSD ima prav tako svojo “junakinjo”; tako, ki ob petkih redno “kolesari”, hujska proti vladi in proti policiji, le da je tokrat prestopila vsako mejo dobrega okusa.

 

Gordana Pirš je zaposlena na CSD Bežigrad, bila pa je tudi že referent na vladi Republike Slovenije, kot kader ene prejšnjih vlad. Medtem ko je njen Facebook profil že nekaj časa poln hujskanja proti trenutni vladi, je po zadnjih petkovih protestih “povsem izgubila pamet” in prostaško, primitivno, za uslužbenko CSD povsem neprimerno, napadla policijo in policiste.

Njen primitivni izpad je hitro zaokrožil po socialnih omrežjih in kar hitro razkril, kje gospa dela, kje je delala in kako se kot uslužbenka države vede tudi sicer.

Image

Gordana Pirš je, če jo poiščete na internetu, tudi izjemno zagreta “kolesarka”, čeprav petkove matineje obiskuje tudi v oprijetih oblekah in visokih petah:

pir%C5%A1

Gordana Pirš na protestih (Vir: Twitter)

Poglejmo si njeno “partizansko” objavo v zloglasni skupini podpore Ivanu Galetu, iz katere je nemudoma jasno, “kam pes taco moli”:

pir%C5%A1gordanagale

Gordana Pirš (Vir: Facebook)

Da se o policiji moti, si lahko preberete v zgoraj priloženem članku v izjavi, ki nam jo je o ravnanju policije dal strokovnjak za varnost, Vladimir Prebilič. Dejal je, da je pomembno, glede na trenutne razmere celo nujno, da organizatorji upoštevajo vse zaščitne ukrepe. Do sedaj ni bilo mogoče vzpostaviti neposredne povezave med zbiranjem protestnikov ter povečevanjem okužb, ki, kot poročajo, so predvsem razlog nepremišljenih zasebnih zabav. Po njegovem mnenju “slovenska policija izvaja nadzor nad protestniki skladno z zakonom in na sprejemljiv način, ki še vedno dopušča izražanje mnenja, kot tudi zbiranja. Mogoče je trditi, da je njihovo delo v celoti izpeljano strokovno in skladno z mednarodnimi standardi“.

Če povzamemo bistveno: kader nekdanjih vlad, zaposlen na Centru za socialno delo, redno hujska proti trenutni vladi, policiji podtika nekaj, česar ni storila in policiste primitivno žali. Levica je za veliko manjše zadeve zganjala histerijo in “zamenjevala ministre”, verjamemo, da je na mestu, da se gospa za svoj izpad vsaj opraviči.

Aleš Ernecl

Kliknite za komentar

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Oglasi Qries
Oglasi Qries

Kdo je najbolj nesposoben za predsednika vlade?

Tanja Fajon, evropska poslanka SD
Luka Mesec, poslanec Levice
Alenka Bratušek, predsednica SAB
Marjan Šarec, predsednik LMŠ

Facebook

Ostali Prispevki

Kolumna

Da se izognemo nepotrebnemu: Čordić bi se lahko pisal tudi Novak, Macron, Merkel ali Kurz, zame ni nobene razlike. Napisal bi enako. Zlatko Čordić...

Kolumna

Že dvajset let se ukvarjam z reševanjem osebnih in poslovnih kriz, ki so nastale zaradi osebnih motenj, katere izhajajo iz otroštva. Tako sem se...

Politika

Kazni zaradi kršenja številnih odločb. neupoštevanja odloka o zbiranju ljudi na javnem kraju v času koronavirusa, grožnje predsedniku vlade, grožnje policistom, neupoštevanje policijskih odredb,,...

Kolumna

V kolikor nekdo želi voditi Slovenijo v »zdravo« prihodnost, mora nekdo dobro poznati potrebe in potenciale njenih prebivalcev. Pa jih? A sploh vemo, kdo...