DružbaPolitika

Šokantno:[Mi jo bomo zaklal ali sikiro obglavili otroke] Levičarski skrajnež bi umoril Janševo ženo in njegove otroke!

“Mi jo bomo zaklal ali sikiro obglavili otroke bomo ubili da nebodo nasledniki države Slovenije. Jebem ti mater“, je sporočil skrajnež v polomljeni slovenščini v grozilnem pismu, ki ga je poslal v Splošno bolnišnico Celje, kjer je zaposlena žena Urška Bačovnik Janša, že premierja Janeza Janše.

 

Če so skrajneži sprva grozili premierju Janši in njegovim volivcem, pa se grožnje s smrtjo stopnjujejo na njegove družinske člane – celo otroke. Vse to je posledica ignorantskih organov pregona, ki niso resno obravnavali prvih poskusov groženj. Njihovo delo bomo v tem primeru spremljali podrobno in z vso resnostjo.

Neznanec je na naslov Splošne bolnišnice v Celju poslal grozilno pismo, v katerem je tako ženi Urški Bačovnik Janša, kot tudi otrokom premierja Janeza Janše zagrozil s smrtjo z obglavljenjem ter umorom njunih otrok.

Na enem papirju je sicer grozilno pismo, drugi pa je zmeden kolaž fotografij in groženj: obraz predsednice SD Tanje Fajon, Lokostrelska koalicija KUL, pribor za obglavljanje kokoši, Janševa družina na počitnicah v hribih in sekira.

Žena predsednika vlade Janeza Janše Urška Bačovnik, je prejela pisne grožnje s smrtjo na službeni naslov. (Foto: Nova24TV)

Doslej je grožnje s smrtjo prejemal predvsem premier Janša in to zlasti na protestih in pročeljih ljubljanskih ter drugih zgradb, skupaj z vsemi ostalimi žaljivimi zapisi. Ene najpogostejših so se glasile: “Smrt Janši”, “Janša bolnik crkni v mukah”, “smrt janšizmu” itd.

Žena premierja Janše Urška Bačovnik je prejela grožnje s smrtjo. (Foto: Nova24TV)

Če so skrajneži sprva grozili premierju Janši in njegovim volivcem, pa se grožnje stopnjujejo na njegove družinske člane – celo otroke. Vse to je posledica ignorantskih organov pregona, ki niso resno obravnavali prvih poskusov groženj. Njihovo delo bomo v tem primeru spremljali podrobno in z vso resnostjo.

Domen Mezeg

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button