Politika

Aljoša Dragaš ujel Ivana Galeta, kako uživa na Braču – S kom se je tam srečal?

Aljoša Dragaš je na socialnem omrežju Twitter delil fotografijo samooklicanega žvižgača Ivana Galeta, ki očitno v teh dneh uživa na otoku Brač.

 

Gre za uslužbenca Zavoda za blagovne rezerve, ki je brez dokazov obtoževal gospodarskega ministra Zdravka Počivalška spornih nakupov mask in ventilatorjev, iz česar so poskušali na 24ur in RTVSLO narediti afero. Počivalšek ni pokleknil in je uspešno prestal tudi svojo interpelacijo. Po propadli aferi je Ivan Gale postal eno prepoznavnejših imen na petkovih kolesarskih protestih, zaradi česar so se v javnosti pojavila ugibanja, kdo “upravlja” z njegovo podobo borca proti državni korupciji.

Kaj je torej Ivan Gale počel na Braču? “Jadral naj bi po srednje-dalmatinskih otokih. Tukaj ima svojo posest tudi Herman Rigelnik, rado viden gost je tudi Milan Kučan,” je Aljoša Dragaš zapisal na Twitterju. Spomnimo, v javnosti so zaokrožile informacije, da Galeta pripravljajo za vstop v politiko, kar je nato sam potrdil v reviji za tabloid Jana, čeprav vztrajno zanika, da bi imel v mislih kakšno svojo stranko, niti se ne vidi kot sposobnega za predsednika vlade. Kateri stranki bi se pridružil, še razmišlja.

Domnevni žvižgač naj bi kmalu vstopil v politiko. Teren so mu na RTV že pripravili. Foto: Twitter/AljošaDragaš

 

Za Ivanom Galetom naj bi po nekaterih informacijah sicer stal lobist in propadli politik Gregor Golobič, katerega stranko Zares je pred leti pokopala odmevna Afera Ultra.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button