Črna kronikaSlovenija

6-letnik je po trku na kraju nesreče umrl

Avtobus povozil otroka

Policisti so bili včeraj nekaj po 14 uri obveščeni o hudi prometni nesreči na območju Škofje Loke. Po do sedaj znanih podatkih, se je pri speljevanju z avtobusne postaje zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznik avtobusa in otrok. Otrok je zaradi hudih telesnih poškodb na kraju umrl. Prvo pomoč je nudilo zdravstveno osebje.

Policisti so kraj zavarovali in opravili ogled. Ogleda sta se udeležili tudi preiskovalna sodnica in državna tožilka. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil o vseh okoliščinah prometne nesreče in za voznika avtobusa vodijo postopek v smeri kaznivega dejanja zoper varnost javnega prometa. O vseh ugotovitvah bodo obveščali pristojno državno tožilstvo. Cesta je bila v času ogleda zaprta za ves promet.

Na Generalni policijski upravi so zapisali: “19. 9. 2023 ob 14.09 se je v naselju Puštal v občini Škofja Loka zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom. 49-letni voznik avtobusa je ustavil vozilo na postajališču ter je nato pri ponovnem vključevanju v promet trčil v 6-letnega potnika in ga povozil. V nesreči je bil 6-letni otrok tako hudo telesno poškodovan in je na kraju nesreče umrl.”

 

Uredništvo

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button