Informer
Spletni posrednik informacij

Aleš Hojs razgalil Roberta Goloba v Tarči (VIDEO)

0

Tarča je včeraj gostila novo zvezdo TV Slovenija. Po Ivanu Galetu je to Robert Golob, direktor, ki mu je potekel mandat na elektro gigantu GEN-i.

TAKO JE ALEŠ HOJS POVEDAL ROBERTU GOLOBU, KAR MU GRE

 

Vsi, ki so bili nekdaj politično nastavljeni, se danes prikazujejo kot neodvisni strokovnjaki. To je še posebej aktualno v zadnjem času, ko je v zrak skočil Robert Golob, ki se v medijih prikazuje kot nekakšna “žrtev” političnega kadrovanja, saj si ne zmore predstavljati, da bi moral po več letih zapustiti direktorski stolček. “Gospod Golob je ustvaril mit, da je on nezamenljiv. Vsak je zamenljiv. Trdi, da bo gospodinjstvom še naprej ponujal isto ceno elektrike, hkrati pa bolnišnicam ponuja trikrat višjo ceno,” je v včerajšnji oddaji Tarča na RTV Slovenija razkril minister za notranje zadeve Aleš Hojs.

“Danes sem bil na vladi šokiran. GEN-I za leto 2022 ponuja dobavo električne energije slovenskim bolnišnicam po trikrat višji ceni kot do zdaj,” je v četrtkovi oddaji Tarča na TV Slovenija povedal notranji minister Aleš Hojs, ki sumi, da gre pri podražitvi za kartelni dogovor.” Danes sem bil na vladi šokiran. GEN-I za leto 2022 ponuja dobavo električne energije slovenskim bolnišnicam po trikrat višji ceni kot do zdaj,” je v četrtkovi oddaji Tarča na TV Slovenija povedal notranji minister Aleš Hojs, ki sumi, da gre pri podražitvi za kartelni dogovor. Piše Siol.net.

Kako je Aleš Hojs utišal Roberta Goloba, ki se je v studiu obnašal, kot da je vsemogočni, so poglejte v spodnjih videih

 

Golob je sicer ves čas zatrjeval, da je poslovanje družbe odlično in da so iz poslovanja s tujino letos zaslužili tri milijarde evrov. “Dobička bo 60 milijonov evrov. 90 odstotkov ustvarimo v tujini in mi svoje odlično poslovanje prelivamo v nizke cene za slovenska gospodinjstva,” je še povedal.

A roko na srce, to je le dobra tržna niša, kako privabiti čim več uporabnikov k sebi.   še ne

P.M.

Foto Nova24TV
Izvor/Avtor eMaribor
Objavite komentar